30 de ani care au Schimbat Lumea

Michael Green

O privire proaspătă asupra cărții Faptele Apostolilor

Deși sunt multe comentarii și studii ale cărții Faptele Apostolilor, prea puține dintre ele se concentrează asupra personajelor din narațiune. Primii creștini pe care-i întâlnim în Faptele Apostolilor au răscolit lumea lor în decurs de o generație. În această carte, Michael Green dezvăluie istoria fascinantă din cartea Faptele Apostolilor, scoțând în evidență explozia vulcanică a credinței descrisă acolo, în contrast cu creștinismul molatec al lumii apusene moderne.

Combinând erudiția academică cu un stil literar popular și atrăgător, cartea 30 de ani care au schimbat lumea este o carte ideală pentru studiu în biserică, în grup mic sau studiu personal. Michael Green explorează viața și credința creștinilor din Faptele Apostolilor și răspunde la întrebări precum:

• Ce fel de oameni erau ei?
• Cum au trăit?
• Cum s-au organizat și cum au trăit ca membri ai bisericii?

Pe lângă dezvăluirea naturii vieții din Biserica primară, Green discută modul în care putem aplica astăzi eforturile dinamice ale primilor creștini pentru plantarea de biserici, îngrijirea pastorală, preocuparea socială, proclamarea Evangheliei și rugăciune.

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.