Adevăruri mari pentru inimi fragede

Bruce A. Ware

Adevăruri mari pentru inimi fragede – Să învățăm împreună despre măreția lui Dumnezeu

Evident că este ușor să le vorbești copiilor despre marile adevăruri ale credinței creștine când tu ești profesor de teologie. Dar noi, ceilalți, cum procedăm? În Adevăruri mari pentru inimi fragede, autorul și profesorul de teologie Bruce A. Ware îi încurajează și îi ajută pe părinți să le vorbească copiilor între 6-14 ani pe înțelesul acestora. Astfel, copiii vor face cunoștință cu subiecte profunde de teologie sistematică și adevăruri despre credinţă într-un fel care să rezoneze cu mintea lor frageda, dar să îi și ajute să-și formeze o perspectivă despre lume și viață bazată pe aceste adevăruri.

Zece teme esențiale de teologie sistematică sunt abordate fiecare de-a lungul câtorva capitole, într-un mod captivant și cu un limbaj adaptat, astfel încât părinților să nu le fie teamă să își asume importanta responsabilitate de a le face cunoștință copiilor cu măreția lui Dumnezeu și de a sădi în inima lor valorile fundamentale, izvorâte din adevăr.

Despre autor:

Bruce A. Ware este doctor în teologie (PhD, Fuller Theological Seminary) și titularul catedrei de teologie creștină T. Rupert and Lucille Coleman la Southern Baptist Theological Seminary. Este autor a numeroase articole și recenzii, precum și editor de publicații teologice. A scris cărți despre suveranitatea lui Dumnezeu (Still Sovereign), despre umanitatea lui Cristos (The Man Christ Jesus), despre doctrina creștină și Trinitate, dar și materiale pentru publicul tânăr, adolescenți și studenți.

Din cuprins:

Sa învățăm împreună despre măreția lui Dumnezeu 1. Cuvântul lui Dumnezeu și propria Sa viață 2. Dumnezeu, trei în unul 3. Creator și stăpânitor peste toate 4. Firea noastră umană și păcatul nostru 5. Cine este Isus 6. Lucrarea pe care a făcut-o Isus 7. Duhul Sfânt 8. Marea noastră mântuire 9. Biserica lui Isus Cristos 10. Ce se va întâmpla la sfârșitul vremurilor

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.