Confruntă fără să ofensezi

Deborah Smith Pegues

Confrunta fara sa ofensezi! Este oare posibil asa ceva?

Conflictele si neintelegerile sunt inevitabile si pot duce la rupturi permanente in relatiile noastre. Rezolvarea conflictului necesita de obicei confruntare, dar prea multi dintre noi evita conflictul cu orice pret. Daca totusi confruntam, atunci o facem neindemanatic si ineficient.

Deborah Smith Pegues arata cu claritate felul in care confruntarea, atunci cand este folosita corespunzator, poate fi o unealta buna pentru repararea relatiilor rupte si pentru crestere personala.

Prin intelepciunea de care ne face parte vom afla:

* daca trebuie sa confruntam, cand sa o facem si ce cuvinte sa folosim;

* cum este gestionat conflictul de diversele tipuri de personalitate;

* puterea criticii constructive;

* cum sa minimalizam atitudinea defensiva si cea ostila.

Confrunta fara sa ofensezi este o carte care iti va oferi uneltele de care ai nevoie pentru a restaura pacea si armonia chiar si in cea mai agitata relatie de acasa, de la locul de munca sau in alt context social.

Deborah Smith Pegues este contabila autorizata, invatator al Bibliei, conferentiara si consultant comportamental certificat specializata in recunoasterea tipurilor de personalitate. Ea a scris cateva carti printre care se numarar 30 Days to Taming Your Tongue (vanduta in peste 400.000 de exemplare si publicata in limba romana de Editura Cartea Crestina cu titlul 30 de zile pentru imblanzirea limbii), Supreme Confidence si Financial Survival in Uncertain Times. Impreuna cu sotul ei, Darnell, sunt casatoriti de 30 de ani si locuiesc in California.

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.