Cultivă-ți Viziunea

Andy Stanley

In Cultiva-ti viziunea, Stanley pledeaza convingator in favoarea necesitatii unei viziuni clare din partea lui Dumnezeu pentru fiecare rol din viata noastra. Indiferent daca esti parinte si ai o viziune pentru copilul tau sau director administrativ si urmaresti o viziune colectiva, Cultiva-ti viziunea te ajuta sa cultivi si sa pastrezi scopul unic pe care Dumnezeu il are pentru viata ta. Andy este un scriitor talentat, cu o mare putere de discernamant, si cartea aceasta pe care a scris-o este extrem de importanta. Marea provocare cu care ne confruntam cu totii in viata este aceea de a ne forma o viziune personala semnificativa si motivatoare pentru timpul pe care trebuie sa-l petrecem pe pamant. In acest sens, Cultiva-ti viziunea este o carte ce TREBUIE citita. – JOEL MANBY, presedinte si director administrativ, Saab Cars, SUA.
Nu mi-a trebuit prea mult sa il apreciez pe Andy Stanley. Felul lui dezarmant de a comunica, stilul plin de pasiune si cunostintele lui biblice sunt remarcabile – dupa cum veti descoperi singuri citind aceasta carte. Viziunea este o componenta obligatorie a succesului si nimeni nu explica mai bine lucrul acesta ca Andy Stanely. – Dr. JOHN C. MAXWELL, membru fondator, The INJOY Group.

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.