Înalta chemare a femeii

Elizabeth George

10 cai de urmat pentru a implini planul lui Dumnezeu in viata ta

Inlocuieste o viata de simpla supravietuire cu o viata de impliniri semnificative.

Doreste inima ta sa inlocuiasca aglomeratia si haosul vietii de fiecare zi cu o focalizare simpla asupra lucrurilor care au realmente valoare? Daca doresti aceasta, studiaza impreuna cu noi pasajul din Tit 2:3-5. Acolo vei descoperi cele mai importante 10 prioritati pe care Dumnezeu le stabileste pentru femei – prioritati ce reveleaza trasaturile de caracter pe care Dumnezeu le pretuieste cel mai mult. Care sunt aceste trasaturi de caracter? Tocmai acesta este mesajul cartii Inalta chemare a femeii. Vei descoperi cum poti face viata ta mai simpla si mai semnificativa, daca pui accentul pe…

Intelepciune

Puritate

Vorbire evlavioasa

Disciplina personala

Dragoste fata de sot

Bunatate

Dragoste pentru familie

Slujirea altora

Dragoste pentru casa

Comportament cristic

Nu exista un mod de traire mai inalt sau mai nobil decât transpunerea in viata a acestor 10 prioritati. Incepe sa-ti simplifici viata chiar acum, concentrându-te asupra acestor calitati… si vei avea parte de bucuria si ordinea ce rezulta din implinirea scopului lui Dumnezeu pentru viata ta!

ELIZABETH GEORGE a scris carti care s-au publicat intr-un tiraj mai mare de 6,5 milioane. Este autoarea cartilor Femeia dupa inima lui Dumnezeu (mai mult de 1 milion de exemplare), A Woman Who Reflects the Heart of Jesus (Femeia ce reflecta inima lui Isus). Este invitata deseori sa vorbeasca la conferinte crestine pentru femei. Elizabeth George si sotul ei, Jim, sunt parinti si bunici, si sunt activi in lucrarea crestina de mai mult de 30 de ani.

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.