Misterul voii lui Dumnezeu

Charles R. Swindoll

„Nu cred că am întâlnit vreodată pe cineva care să nu se fi frământat cu dorința de a cunoaște voia lui Dumnezeu.  Problema este că această frământare implică, 
cel mai adesea, multă confuzie și îngrijorare.“ – Chuck Swindoll

Mulți oameni cred că, dacă ar putea afla cumva acea direcție unică planificată pentru viața lor, ar trece prin viață fără nici un efort. Dar viața nu este așa. Probabil că factorul cel mai răstălmăcit în descoperirea voii lui Dumnezeu este gândul că, dacă aș descoperi lucrul acesta, frământările ar înceta, întrebările s-ar termina, aș avea toate răspunsurile și aș trăi fericit de atunci încolo. Dar realitatea nu este așa.

Oare înseamnă aceasta că voia lui Dumnezeu trebuie să rămână opacă pentru noi, că trebuie să bâjbâim împleticindu-ne prin viață fără nici o șansă de a ști ce vrea El pentru noi? „Nicidecum“, spune Chuck Swindoll.

În această carte deschizătoare de drumuri noi, Swindoll ne invită să ne alăturăm lui într-o căutare spirituală. „Eu cred că voia lui Dumnezeu pentru noi în viața aceasta nu este un obiectiv alb-negru menit să ne conducă la o destinație stabilită aici pe pământ, ci voia lui Dumnezeu se referă la călătoria în sine … și ceea ce are importanță pentru El în viețile noastre.“

Misterul voii lui Dumnezeu este înțesată cu idei practice, umor  și povestiri de neuitat care demistifică, limpezesc și liniștesc mintea.

Charles R. Swindoll este Pastor senior al Bisericii Stonebriar din Frisco, Texas. Este de asemenea președintele Seminarului Teologic Dallas și al programului radiofonic Insight for Living (Sfaturi pentru viață). Dr. Swindoll este un scriitor prolific, autor a peste douăzeci și cinci de cărți, între care Moise, Iosif, Estera, David, Începe acolo unde ești și Râde din nou. Modul în care aplică Biblia în viața de fiecare zi face ca adevărurile lui Dumnezeu să fie o realitate pentru oamenii care suferă. Dr. Swindoll și soția sa, Cynthia, locuiesc în Dallas, Texas.

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.