Părinți plini de har

Tim Kimmel

„Dumnezeu ne da harul Sau … si fiecare dintre noi are nevoie de har. Este nevoie sa dam acest dar si copiilor nostri. Tim Kimmel are o experienta de multi ani in privinta educarii copiilor prin prisma harului lui Dumnezeu – atat in familia sa, cat si ca invatator. Experienta lui te va ajuta sa dai speranta copiilor tai.” – DENNIS RAINEY, Presedinte Family Life

„Tim Kimmel scrie cu umor, speranta si cu o onestitate care ne permite tuturor sa lasam garda jos si sa ne intalnim cu Dumnezeu acolo unde ne confrunta temerile si regretele noastre.” – DAN B. ALLENDER, Ph.D., autor al cartilor The Wounded Heart si How Children Raise Parents

In cartea sa Parinti plini de har, Dr. Tim Kimmel ofera un concept revolutionar care se concentreaza asupra modelului si calauzirii oferite de Dumnezeu Tatal – Expertul suprem in probleme de familie si cresterea copiilor.

Parinti plini de har nu este un alt manual care sa recomande standarde imposibile, ci este o harta noua menita sa ne conduca pe noi si pe copiii nostri prin harul nesfarsit al lui Dumnezeu – ca sa crestem copiii in felul in care Dumnezeu ne creste pe noi.  Aceasta carte profunda, scrisa cu compasiune, ne prezinta un mod eliberator de a dezvolta o familie sanatoasa. Atunci cand acceptam harul pe care ni-l ofera Dumnezeu, atunci incepem sa-l daruim, creand o temelie sanatoasa pentru cresterea unor copii care sa fie puternici din punct de vedere moral si motivati spiritual.

Dr. TIM KIMMEL si sotia sa, Darcy, sunt fondatorii organizatiei Family Matters, care este dedicata echiparii familiilor pentru orice varsta sau faza din viata. Tim este unul dintre cei mai importanti aparatori ai familiei in Statele Unite. Cartile sale si materialele video s-au vandut in mai mult de 750.000 de exemplare, inclusiv bestseller-urile sale Little House on the Freeway si Raising Kids Who Turn Out Right. Tim a fost poducatorul unui program radiofonic national, vorbeste la conferinte din toata tara si, impreuna cu sotia sa, se bucura de patru copii si un numar crescand de nepoti.

--
Pentru a comanda această carte, te rugăm să ne scrii un mesaj, folosind formularul de aici, iar în schimbul unei donații îți vom expedia acest titlu.